Black Wood House by Marchi Archi

The client wanted to move the living spaces to a more open and transparent spaces, in order to free some spaces in the old house. A unique volume is set up, arranging kitchen, living and dining room. From the interior, wide views are offered on the garden and on landscape. The extension is connected to the existing house as a structurally light volume, as not to overload the foundations. The project is minimal: the volume is integrated in the surrounding, partially recessed in the topography of the ground as to stands lower than the street level. The dark timber cladding plays with light and shadows so that the extension disappears in the shade of the forest around. – Marchi Architects





















Something's wrong with this post?
Missing Images? Broken links?
Help Us. Report it!
Report


submit editorial

A lot happens when you stay up late at night.


28 Apr 2014

1 K

    SHOP
    now

    Follow on instagram