Island House by 2by4-architects

On an island of 5 by 100 meters in the Dutch lake area ‘Loosdrechtse Plas’ 2by4-architects designed a unique recreational house.
The house embraces the natural context of the island and subtly blends in. It’s transparent facades create a visual tunnel effect; emphasizing the island’s slim but long shape.
The house is completely customized and allows the space to change according to its function. On warm days the northern facade can be opened towards the water. The wooden floor of the living room then becomes a jetty from where the water can be accessed. In this configuration the house functions as an outdoor space with a roof.
















Something's wrong with this post?
Missing Images? Broken links?
Help Us. Report it!
Report


submit editorial

A lot happens when you stay up late at night.


07 Nov 2014

1 K

    SHOP
    now