La Boyita Residence

La Boyita Residence designed by studio Martin Gomes Arquitectos is located in Punta del Este, Uruguay.

ShockBlast
ShockBlast
ShockBlast
ShockBlast
ShockBlast
ShockBlast
ShockBlast
ShockBlast
 

The project consists of five blocks and a main block with a living and dining area with the best views to the sea and towards the swimming pool, completely protected from the wind, as it is placed in the center of the project. The other blocks contain a service area and other guest room blocks. This independence was crucial to make his guests get the feeling of being in alone in a hotel. The galleries that sorround these concrete blocks end up creating the idea of outdoor living rooms and lead to a fluid transition between the interior and the exterior, with fantastic panoramic views.

 
ShockBlast
ShockBlast
ShockBlast
ShockBlast
ShockBlast
ShockBlast
ShockBlast
ShockBlast


Something's wrong with this post?
Missing Images? Broken links?
Help Us. Report it!
Report


submit editorial

A lot happens when you stay up late at night.


21 Feb 2012

1 K

    SHOP
    now

    Follow on instagram