Loft in El Cabañal, Spain

The interior of this old house, located close to the popular Malvarrosa beach in Valencia, were reinterpreted in its reform to preserve those elements that provided a value and eliminate those that did not.

Housing, occupies the top floor of the old building, which is accessed through a narrow staircase. In this new stage and because only one room and a terrace was needed, the space was conceived as a loft with no partitions, where only the bathroom was isolated.

The interior design has enhanced original, restoring them and combining them with other elements of modern lines. Only added a small platform that seems to float in the middle of space.























Something's wrong with this post?
Missing Images? Broken links?
Help Us. Report it!
Report


submit editorial

A lot happens when you stay up late at night.


13 Sep 2016

1 K

    SHOP
    now