The Hut on Sleds

The Hut on Sleds — Designed to close up against the elements, the hut measures a mere 40 square metres and rests on two thick wooden sleds that allow it to be shifted around the beach front section. This innovative portability is a response to the ever changing landscape that line the beachfront in this coastal erosion zone.
Within the hut, the ingenuity reveals itself further as no nook or cranny is overlooked. Every available space has been utilised, right down to the secret individual cubby holes hidden in the children’s bunk room.


 

The mezzanine bedroom is accessed by climbing a wall-mounted ladder through a closeable hatch, it shares the same view as downstairs through the huge glass doors. Climb the ladder again and you arrive on a roof terrace which catches rainwater for the gravity tanks behind.

Something's wrong with this post?
Missing Images? Broken links?
Help Us. Report it!
Report


submit editorial

A lot happens when you stay up late at night.


09 Aug 2013

1 K

    SHOP
    now

    Follow on instagram