Warehouse in Shoreditch

This project involved the conversion of a Shoreditch Warehouse to create a family home. The proposal included the removal of a modern shed to the rear and a reinstatement of a courtyard at the rear of the property to bring natural light into the bedroom and en-suite.
To bring light deeper into the ground floor study space an existing lantern roof-light was replaced, walk on roof-light fitted flush with the adjacent new terrace. Inclined translucent panels installed below a new mesh access stair brings light even deeper into the plan.
A new timber privacy screen was introduced to shield views and noise to neighboring properties while the enjoyment of the terrace and courtyard is experienced internally with the introduction of double glazed steel framed doors at ground level and double pivot doors to the new terrace. – Chris Dyson Architects.













Something's wrong with this post?
Missing Images? Broken links?
Help Us. Report it!
Report


submit editorial

A lot happens when you stay up late at night.


23 Apr 2015

4 K

    SHOP
    now